Skal du pynte til selskap? Eller kanskje du vil ta hverdagsbordet til nye høyder? Da må du lese videre!
Å dekke et festbord kan gjøres på mange forskjellige måter, og det finnes ingen fasit på hvordan dette gjøres – så det er bare å bruke kreativiteten!

I dette blogginnlegget skal vi vise dere ulike måter å dekorere et festbord med Go Chunky Bordbrikke.

Har du ikke duk? Bruk bordbrikker!
Go Chunky Bordbrikkene er laget med chunky ullgarn og er derfor tykkere enn vanlige flate bordbrikker. På denne måten gir bordbrikkene et dekorativt uttryk på ditt festbord, enten om du velger en nøytral farge eller en av våre mer fargerike alternativer.
Her har vi dekorert med Go Chunky Bordbrikke i fargen «Dus grågrønn». På midten av borden ligger en løper med falske liljeblomster.

Lyslenker og levende lys
For å gjøre festbordet koselig og innbydende kan du bruke lyslenker og levende lys. Lyslenker finnes i ulike lengder og utforminger, så du kan velge noe som passer ditt festbord. Fargene på bordbrikkene på bildene under er «Mørk oliven» og «Vinrød»

Lysfat
Pynt bordet med lysfat som du kan dandere med blomster og lys. Dette er en enkel og flott måte å pynte bordet på, og hvis du har et langbord der du vil ha flere lysfat så trenger ikke alle lysfatene engang å være like!

Blomster og grønt
Ta med naturen inn og pynt bordet med blomster og grønne blader. På bildene under har vi brukt girlander med falske blomster og blader som er festet sammen med en lyslenke. I tillegg har vi en blomsterbukett med like farger som blomstergirlanderen.

På bildet under har vi laget en krans av blomstergirlanderen og lyslenken, og plasserte en telysholder i midten. Veldig enkelt, og veldig fint!

Servietter
Servietter kan dekoreres på ulike måter, så det er bare å bruke fantasien. På bildene under har vi dekorert med både lin- og papirservietter.

Her har vi rullet sammen en linserviett og knytt en tråd rundt servietten, med et bordkort festet i tråden.

På dette bildet har vi plassert en papirserviett, med lik farge om bordbrikken («Petrol»), under det ene fatet. Det trenger ikke å være mer avansert for å dekke et flott festbord!

Dette er en papirserviett som er brettet sammen og knytt en svart tråd rundt.

Her har vi plassert en liten bladdekorasjon i plast på en sammenbrettet linserviett.

Til slutt har vi brettet sammen linservietten et par ganger, og plassert den under det ene fatet.

Fikk du inspirasjon til festbordet? På nettbutikken kan du sjekke ut alle fargene du kan velge på bordbrikken og se om noe passer til ditt festbord!

 

Share this post

Leave your thought here

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.