Reklamasjon og retur

Go Chunky- produkter strikkes på bestilling etter egenproduserte oppskrifter. Vi ønsker at alle varer vi selger skal være så like som mulig i henhold til sin produktbeskrivelse, men det kan oppstå små forskjeller i størrelse og vekt. Avvik på dette regnes derfor ikke som produksjonsfeil.

Farger på produktbildene samsvarer ikke alltid 100% med den virkelige fargen, da ulike skjermer og/eller lys kan gi ulikt inntrykk av fargene. Bildene av fargevalg er garnprodusentens egen bilder. Fargeavvik kan derfor ikke reklameres.

Ved andre feil eller mangler på din bestilte vare, vennligst ta kontakt med oss snarest på post@gochunky.no, og oppgi vare og problem. Kjøper betaler returfrakt ved eventuell retur av produkt til oss.

Reservasjoner

Go Chunky reserverer seg mot eventuelle feil i informasjon og spesifikasjoner i samtlige produkter. Det kan ikke garanteres for 100 % nøyaktighet mellom bilde og/eller produktbeskrivelse til det virkelige produktet du mottar, da alle produkter er håndlaget. Det kan som tidligere nevn ikke garanteres at alle bilder gir den korrekte fremstillingen av utseende og/eller farge.

Priser

Priser som er oppgitt for produktene i nettbutikken, inkluderer den totale kostnaden kjøperen skal betale (pris for materiale, frakt, emballasje osv)

Bestilling og mottak av produkt

Etter at ditt kjøp er gjennomført, vil du motta en ordrebekreftelse på e-post. Det er da viktig at kjøperen kontrollerer at ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen med hensyn til varetype, farge, antall og pris. Finner du feil i ordrebekreftelsen, ber vi kjøper ta kontakt på post@gochunky.no snarest.

Når kjøper mottar vare, anbefaler vi å undersøke om det er samsvar med bestillingen, og om den har blitt skadet under transporten. Ved skade eller feil bestilling, må kjøper melde fra på post@gochunky.no

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må kjøperen innen rimelig tid etter at han eller hun oppdaget den, gi selgeren melding om at han eller hun vil påberope seg mangelen.

Rettigheter ved forsinkelse

Go Chunky har leveringstid på 2-5 uker.

Ved forsinkelse vil kjøper få beskjed om ny leveringstid per e-post. Kjøper kan ved forsinkelse heve kjøpet hvis det er ønskelig. Ta kontakt med post@gochunky.no