Håper alle har hatt en flott påskeferie i både inn-og utland, og at dere ikke er blitt altfor solbrente. Nå ser vi endelig mot lysere tider, og sommeren er plutselig rett rundt hjørnet, hurra!

I dette blogginnlegget har vi tatt turen til den norske fjellhytta, og dekorert med noen av de gode ullproduktene du kan kjøpe i nettbutikken. For det er faktisk ikke bare hjemme du kan innrede med Go Chunky sine produkter.

På disse bildene ble Go Chunky-pleddet plassert fint på stolenes armlener. På denne måten gir du rommet et ryddig inntrykk, samtidig som det er enkelt å «slenge» pleddet over deg i stolen mens du leser en god bok. Fargen på pleddet er Mørk lyng, og er laget med 100 % ren ny ull.

Go Chunky-puten har vi her plassert på tre ulike stoler. Stolene har ulike formål, enten som pyntestol eller bruksstol. På lik måte kan du velge mellom å benytte putene som pyntepute eller brukspute. Putene er laget i samme mønster som pleddet, og har en hvit innerpute med polyesterfyll. Fargen på denne puten er lik farge som pleddet på bildene over. Du kan velge mellom hele 17 farger, så her er det noe for alles smak.

Siden det var påske da disse bildene ble tatt, måtte vi selvsagt ha med Go Chunky-bordbrikke i fargen varmgul. Denne fargen passet virkelig perfekt i påskehøytiden, og bordbrikkens design gjorde seg godt i denne hytta på fjellet. Bordbrikkene kan i tillegg til fatunderlag også bruker som duk på bordet, eller som stolputer. Vi anbefaler ikke å bruke disse som sitteunderlag rett på snøen, da ullet setter seg fast og risikerer derfor å bli ødelagt.

Go Chunky-løperen er en nyhet i vårt sortiment. Løperen du ser på bildet er i størrelse Midi (27x80cm). Vi tilbyr også størrelsene Mini (27cm x 40cm) og Maxi (27cm x 120 cm). Løperene er laget i det samme strikkemønsteret som både våre puter og pledd.

Sjekk ut nettbutikken for alle produkter og de 17 fargene du kan velge mellom. Ha en fin uke!

 

Share this post

Leave your thought here

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.